Jij als model?

Wil jij in plaats van jezelf te filmen of te fotograferen een professionele shoot?, maak dan gebruik van deze gratis service om je exhibitionistische fantasieën de vrije loop te geven en helemaal los te gaan. Je zult een herinnering aan je seksuele fantasieën bewaren in een kwaliteit die ze verdienen.

Ga uit de sleur van het dagelijks leven door van dit gratis aanbod gebruik te maken om nieuwe seksuele ervaringen te beleven en je gekste verlangens te vervullen! Tijdens een pauze is er een eenvoudige catering aanwezig. Een shoot kan uitlopen tot in de kleine uurtjes.

De fotograaf maakt eerst kennis met je in een gesprekje om alle details vast te leggen: “het WEL en NIET” scenario, eventuele partner, deelnemer(s), schema’s, enz. Daarna beginnen we in een gezellige huiselijke en vriendelijke sfeer de spanning langzaam op te bouwen en ga je steeds verder uit de kleren. Wanneer het een duo-shoot betreft dan helpen jullie elkaar een beetje.

Wederzijds respect en de wens van iedereen zijn de prioriteiten. Met jouw toestemming kan de shoot/video op de site injeblootje.eu met eventueel een verborgen gezicht of wazig volgens jouw wensen worden gepubliceerd.
De fotograaf/cameraman, is ervaren op het gebied van erotiek, institutionele film en evenementen, legt zijn ‘oog’, zijn techniek en zijn dynamiek tot uw dienst …


%d bloggers liken dit: