Jij als model?

“Ooohhh,.. dat wil ik al heel lang zo graag een keertje doen. Een gave erotische fotoshoot”.

Dit is een alom gehoorde uitspraak van veel swingers. In je eentje, met je tweetjes of met een groepje. En waarom ook niet,.. het is ook heel erg leuk om te doen.
Spannend voor jezelf, voor je partner en het is weer eens wat anders dan een avondje in de kroeg. En je houdt er nog wat leuks aan over ook. Maar vaak komen er samen met de voorpret ook meteen een heleboel vragen opdoemen. Wie moet dat dan doen? Hoe vind ik de juiste fotograaf?

Wil jij in plaats van jezelf te filmen of te fotograferen een professionele shoot?, maak dan gebruik van deze gratis service om je exhibitionistische fantasieën de vrije loop te geven en helemaal los te gaan.

Ga uit de sleur van het dagelijks leven door van dit gratis aanbod gebruik te maken om nieuwe seksuele ervaringen te beleven en je gekste verlangens te vervullen! Tijdens een pauze is er een eenvoudige catering aanwezig. Een shoot kan uitlopen tot in de kleine uurtjes.

De fotograaf maakt eerst kennis met je in een gesprekje om alle details vast te leggen: “het WEL en NIET” scenario, eventuele partner, deelnemer(s), schema’s, enz. Daarna beginnen we in een gezellige huiselijke en vriendelijke sfeer de spanning langzaam op te bouwen en ga je steeds verder uit de kleren. Wanneer het een duo-shoot betreft dan helpen jullie elkaar een beetje.

Je zult een herinnering aan je seksuele fantasieën bewaren in een kwaliteit die ze verdienen.


error: Content is protected !!